Meerdere leningen aangaan

Als het geld van een minilening te weinig voor je is kun je ook besluiten meerdere leningen aan te gaan. Erg handig is het natuurlijk niet. Wil je veel geld lenen, probeer dan een grote lening af te sluiten.

Als een lening wordt doorgegeven aan het BKR betekent dit dat het moeilijk zal gaan om meerdere leningen aan te gaan. Ook sommige minileningen worden doorgegeven bij het BKR. Het enige wat dit betekent is dat er aangegeven wordt dat er aan jou een lening is verstrekt, meer niet. Dit heeft wel als resultaat dan een andere geldverstrekker je niet zomaar een lening zal geven als bekend wordt dat je al een lopende lening hebt natuurlijk.

Als je nergens wordt geaccepteerd voor een grote lening zal dit wel een reden hebben en is het waarschijnlijk gegrond dat je niet wordt geaccepteerd. Je kunt er in dat geval maar beter vrede mee hebben in plaats van allemaal duistere constructies proberen op te zetten om toch maar aan een geldlening te komen. Vaak kom je jezelf aan het einde van de weg wel tegen. Is 200 euro lenen (of 750, zoals het maximum van de minilening luidt) niet genoeg en kun je geen grote lening krijgen? Laat het dan voor wat het is en wring jezelf niet in allerlei bochten waarvan je de afloop niet kent.

Previous post: